Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf gewonnen met 2-0

N.E.C. heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf met 2-0 gewonnen.

Onder aanvoering van Dirk Proper werd er direct fanatiek gespeeld. Dit wierp direct zijn vruchten af, doordat er 2 keer werd gescoord. Magnus Mattsson maakte het eerste doelpunt. Kodai Sano maakte er 2-0 van, na aangeven van Lars Olden Larsen.

Na de rust kreeg Fortuna Düsseldorf de overhand in het spel. Dit nadat er bij beide partijen wissels waren geweest in de rust. Echter werden er door het Duitse team geen doelpunten gemaakt. De eerste redding van Robin Roefs kwam pas in de 80ste minuut. Een paar minuten later werd de bal tegengehouden door de paal.

Voor de doelman van Fortuna Düsseldorf was in het in de tweede helft van de wedstrijd ook wat rustiger. Er deden zich nog 2 schietkansen voor, echter lukte het Olden Larsen en Elayis Tavsan niet, door richting en kracht.

Het bleeft uiteindelijk 2-0 voor N.E.C..

Op zondag 14 januari speelt N.E.C. uit tegen Feyenoord.