Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Rogier Meijer ook het volgende seizoen voor de groep bij NEC

Het contract van trainer Rogier Meijer loopt aan het einde van het seizoen af maar drie maanden geleden spraken zowel de club als de trainer uit dat ze met elkaar door willen dus het moet raar lopen wil de trainer ook het komende seizoen niet voor de groep staan. Een officiële bevestiging is er nog niet maar daar kan Meijer zich niet druk om maken. Het zal vanzelf gebeuren en wanneer het bekend gemakt worden zien we dan wel zegt de trainer.

Uiteindelijk moeten jullie ook een beetje geduld hebben. Maar ik twijfel niet, ik hoef er ook niet over te twijfelen. Soms moet je gewoon geduld hebben. Het wordt vanzelf gebracht als het zover is."

NEC speelt zaterdagavond in de eigen Goffert tegen Sparta Rotterdam. Meijer verwacht een goede prestatie van zijn spelers. "Sowieso fijn om weer eens te winnen en zeker in eigen huis. Het is een aantal keren niet gelukt, laat het nu maar gebeuren."

De oefenmeester kent nog een twijfelgeval in zijn selectie richting zaterdagavond. "Édgar Barreto heeft niet getraind. Ik hou nog een slag om de arm of hij kan spelen. Jordy Bruijn zit er weer bij en heeft deze week goed getraind. Dat geeft ons ook wat meer opties."