Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Rogier Meijer: “Met de neuzen in dezelfde richting op naar morgen”

Na de verliespartij uit bij Sparta Rotterdam staat voor N.E.C. woensdagavond de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard alweer op het programma. Om 21.00 uur wordt er in het Goffertstadion afgetrapt tegen de Limburgers. Trainer Rogier Meijer kijkt met een kritische blik terug naar de wedstrijd tegen de Spangenaren en blikt vooruit op het midweekse treffen.

Over de verloren wedstrijd van afgelopen zondag vertelt Meijer het volgende: “De nederlaag tegen Sparta is een grote domper voor ons, daar zijn we uiteraard niet tevreden mee. We hebben de wedstrijd goed geëvalueerd en gaan met de neuzen in dezelfde richting op naar morgen.”

Veel doelpunten blijven vooralsnog uit voor de ploeg van Meijer: "Onze aanvallers lopen momenteel niet over van het zelfvertrouwen, maar ik vind het te makkelijk om enkel naar de aanvallers te wijzen. We zullen onszelf met het hele team moeten revancheren. Het zou kunnen zijn dat we het team morgen met op enkele posities gaan wijzigen."

Meijer beschikt morgen niet over een compleet fitte selectie: "Iván Márquez gaat de wedstrijd van morgen niet halen. Hij is aan het herstellen van de tik die hij zondag opliep. De wedstrijd tegen Fortuna Sittard komt voor hem te vroeg. Daarnaast zullen Andri Baldursson en Jordy Bruijn er morgen ook niet bij zijn."