Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Phillipe Sandler koestert geen wrok naar Feyenoord

Phillipe Sandler had veel meer verwacht van de half jaar dat hij bij Feyenoord speelde. Woensdagavond staat hij met zijn nieuwe club tegenover Feyenoord en heeft geen wrok naar zijn oude club.

Bij Manchester City had hij geen perspectief en daarom ging hij naar Feyenoord waar hij een contract kreeg tot einde seizoen. Spelen deed hij niet of nauwelijks en daarom werd de optie die hij in zijn contract had niet verlengd.

Tegen De Gelderlander zei hij “ Ik heb mezlef niet kunnen laten zien bij Feyenoord omdat ik geblesseerd binnen kwam en dat heeft langer geduurd dat ik had verwacht. Dan is het leul om de finale van de Conference League te halen maar ik heb niet bij kunnen dragen aan die prestatie. Het was een teleurstelling dat Feyenoord niet verder wilde met mij want ik had het erg naar mijn zin.

Inmiddels is Sandler (25) onomstreden bij NEC. "We zijn dit seizoen door geen enkele club weggespeeld en dus maken we ook kans tegen Feyenoord. We zijn heel stabiel en niet bang om te voetballen. Ik sprak vorige week nog met Alireza (Jahanbakhsh, red.) en zei tegen hem dat hij zijn borst kan natmaken. Wij zijn er klaar voor."