Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

NEC wint met 1-3 tegen PEC Zwolle

NEC scoorde 3 punten in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Nijmegenaren scoorden net voor en net na de rust en maakten er 1-3 van in de blessuretijd.

Aan de sfeer lag het zeker niet in Zwolle. Er was een prachtige lichtshow bij het betreden van het veld. De PEC-supporters wilden het team extra prikkels geven, maar het was NEC die uit de startblokken kwam. Na 6 minuten dachten de inwoners van Nijmegen dat ze via Bram Nuytinck zouden leiden. In de aanloop naar het doel werd een buitenspel gedetecteerd en na tussenkomst van VAR werd het doelpunt afgekeurd.

De laatste vjif minuten van de eerste helft was het enorm spannend. Nadat de bal eerst de lat had geraakt, was het Elayis Tavsan die raak schoot. In de 2 minuten voor de rust. In de eerste minuut na de rust werd er gescoord door Bart van Rooij.

Voor PEC Zwolle was het Younes Namli die een doelpunt maakte. De thuisploeg probeerde de stand nog gelijk te maken, echter zonder resultaat. Het was Youri Baas die er nog een derde doelpunt bij maakte in de blessuretijd en er 1-3 van maakt.