Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

NEC wil Carlos Aalbers terughalen als opvolger Ted van Leeuwen

Carlos Aalbers is de gedoodverfde favoriet om bij NEC de opgestapte Ted van Leeuwen te vervangen meldt De Telegraaf. Aalbers is nu nog werkzaam bij AZ als hoofdscout en zal dus losgeweekt moeten worden. Tussen 2007 en 2013 was Aalbers ook al werkzaam bij NEC in een technische functie. Daarna was hij bij Willem II en korte tijd bij FC Groningen werkzaam.

'Hij wordt gezien als iemand die voor stabiliteit kan zorgen op de technische beleidsfunctie bij de Nijmeegse club', schrijft De Telegraaf.

Van Leeuwen maakte onlangs bekend dat hij aan het einde van de maand vertrekt bij NEC, dat grote moeite heeft om tot scoren te komen. Volgens trainer Rogier Meijer is versterking welkom, maar hij wil niet op de zaken vooruitlopen.

"Laten we eerst de laatste drie wedstrijden spelen en dan hebben we zes weken de tijd om te kijken waar we staan en wat er moet gebeuren", laat Meijer optekenen. "Op voorhand ga ik niet roepen dat er al wat bij moet. In principe hebben we voldoende kwaliteit in deze selectie om betere resultaten te halen dan we tot nu toe hebben gedaan."