Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

NEC-speler Mattsson verzekert in mystiek: 'Ik weet niet wanneer ik zal vertrekken'

 

De toekomst van Magnus Mattsson blijft onzeker. FC Kopenhagen jaagt sterk op de Eredivisie-ster, maar er is nog geen overeenkomst bereikt met NEC.

"Het is aan de clubs, ik ga er verder niet op in," antwoordde Mattsson na de gelijkspel van NEC tegen Go Ahead Eagles (2-2). De 24-jarige Deen wil niet praten over FC Kopenhagen, vertelt hij De Gelderlander.

"Ik focus me op NEC. Ik ben een speler voor deze club en ik ben hier erg gelukkig. Op een dag zal ik vertrekken, maar wanneer dat zal zijn, weet ik niet," gaat Mattsson mysterieus verder. De middenvelder geeft aan dat hij niet betrokken is bij de onderhandelingen. "Ik speel gewoon voetbal. Het is niet anders dan waar ik me normaal mee bezig houd, ik lees niet wat er in de media staat."

Trainer Rogier Meijer vroeg zich af of Mattsson graag naar Denemarken wil verhuizen? "Kopenhagen is een topclub uit zijn geboorteland die in de Champions League speelt. Hij zal ongetwijfeld geïnteresseerd zijn," zegt de NEC-coach. "Maar er zal wat geld bij moeten komen, anders gaat hij niet weg."