Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

NEC Nijmegen op de Japanse toer?

Volgens Voetbal International heeft NEC Nijmegen zich gemeld voor de 19 jarige Japanse middenvelder Kodai Sano van Fagiano Okoyama, dat uitkomt op het tweede niveau in Japan.  

Hiermee lijkt het erop dat de Nijmeegse club op de Japanse toer wil gaan want Koki Ogawa speelt inmiddels bij de club, weliswaar op huurbasis. Maar men wil Sano definitief overnemen.De middenvelder speelde in mei nog het WK Onder-20 met zijn land en moet in het Gofferstadion gaan concurreren met Lasse Schöne, Dirk Proper en Mees Hoedemakers, die overkwam van SC Cambuur.

Sano zou niet de laatste versterking moeten zijn. NEC wil zich nog roeren op de transfermarkt om de selectie verder op peil te brengen. Zondag verloor het elftal van trainer Rogier Meijer in eigen huis nog teleurstellend van Excelsior (3-4), waarmee het seizoen minder werd afgetrapt dan gehoopt. NEC versterkte zich eerder al met Lars Olden Larsen, Mathias Ross, Bram Nuytinck en Sontje Hansen. Rober González, Youri Baas en Brayann Pereira werden gehuurd.