Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Lasse Schöne baalt van de manier waarop is verloren van Feyenoord.

Aanvoerder Lasse Schöne baalt van de manier hoe zijn team NEC heeft verloren tegen Feyenoord. De Deen zag dat de Nijmegenaren in de eerste helft prima meekwamen met Feyenoord, maar dat in de tweede helft een hoop mis ging. Door vele fouten van NEC won Feyenoord de wedstrijd eenvoudig met 1-4.

Natuurlijk kun je van dit Feyenoord verliezen zegt Schöne alleen de manier waarop is niet okay. Het is echt ongelofelijk hoeveel fouten wij maakten en hoe slecht de instelling en inzet was. Het anticiperen en niet reageren het was echt ongelofelijk. We liepen steeds achter de feiten aan. Je kan hier best van verliezen, maar we geven het eigenlijk gewoon aan Feyenoord de tweede helft”, aldus de middenvelder tegenover ESPN.

De eerste helft was prima van Nijmeegse kant en daar lag het dan ook niet aan volgens Schöne. “Ik denk dat we drie honderd procent kansen hebben gehad. Dat is ook in bepaalde momenten. Als je van een tachtig procent kans een honderd procent kans kan maken, dan moet je dat doen. Daar ontbrak het wel aan vandaag. Daar ben ik wel heel boos over. We waren slordig en in zo’n wedstrijd heb je weinig te verliezen. Dan moet je ook durven en lekker doen, maar dat was niet al te best vandaag”, besluit een geïrriteerde Schöne.