Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Kaartverkoop wedstrijd Vitesse – N.E.C. blijft gesloten

Zondag 15 januari staat het Eredivisieduel Vitesse – N.E.C. op het programma. Er zal voor deze editie van de Gelderse derby geen kaartverkoop worden aangeboden door N.E.C. Deze beslissing komt mede voort uit de eerdere mededeling van de trouwe supportersgroepen, die besloten bij een gering aantal beschikbare kaarten niet af te reizen naar Arnhem.

In een vroeg stadium is de club in overleg gegaan met bovengenoemde supportersgroepen over de aanstaande derby. N.E.C. heeft daarna verschillende gesprekken met de gemeente Arnhem, gemeente Nijmegen en politie gevoerd en trachtte daarin een groot aantal supporters mee te nemen. Onlangs is besloten dat er maximaal 400 N.E.C.-supporters welkom zijn in het GelreDome. Dit aantal heeft de club teruggekoppeld aan de supportersgroepen en na overleg hebben zij als collectief besloten om de wedstrijd niet te bezoeken. N.E.C. had gehoopt op een andere reactie, maar respecteert de keuze van de delegatie die sterk vertegenwoordigd is en mede zorgt voor een goed verloop van de drukbezochte uitwedstrijden.

N.E.C. heeft, na het overwegen van verschillende opties, besloten om de kaartverkoop voor deze wedstrijd gesloten te houden en hoopt op positieve ondersteuning voor onze selectie in aanloop naar de wedstrijd Vitesse - N.E.C.