Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Jasper Cillissen heeft nooit gehoord dat hij niet goed in de groep zou liggen.

NEC doelman Japser Cillissen heeft nog nooit van collega spelers gehoord dat hij oncollegiaal is of niet goed in de groep ligt. Door die reden zou hij ook het WK mislopen want hij wordt van alle kanten beschuldigd over dit feit.

Bondscoach Louis van Gaal gaf de reden dat de doelman niet in vorm is aan maar er kleeft best een beeld van de doelman dat hij dus niet goed in de groep zou liggen.

Jasper Cillissen zegt zelf tegen de NOS “ Of dat zo is? Ik vind van niet, maar als men dat vindt dan kan ik daar niets aan veranderen. Nee, ik heb nog nooit iets gehoord van iemand. Zelfs van Frank de Boer niet, die heeft het mij ook niet verteld.

Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder hebben zich als ex-internationals regelmatig uitgesproken over Cillessen. "Dat krijg je over je heen. Ja, dat gaat je niet in de koude kleren zitten, maar zolang er geen argumenten gebruikt worden... Heb jij argumenten gehoord? Ik wacht daar nog steeds op. Ze (staf KNVB, red.) hebben mij dingen uitgelegd, die hou ik intern. Het doet pijn, maar het is de keuze van de bondscoach. Ik wens de andere keepers heel veel succes."

Cillessen heeft niet het gevoel dat de affaire rond de Spaanse vrouw en zijn kind van invloed zijn geweest op het besluit om hem niet mee te nemen. "Dat speelt al geruime tijd, die zaak loopt al een jaar of twee."