Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Fotoalbum FC Groningen o19 - NEC Nijmegen o19 met video

NEC Nijmegen o19 moest voor hun volgende wedstrijd naar Groningen reizen waar het gedrageerde FC Groningen o19 de tegenstander was.

FC Groningen miste een aantal belangrijke spelers want die waren met de o21 mee naar Den Haag en deed het vandaag met: Jesse Tetteroo, Raylion Wilkerson, Aladji Dumbaya, Björn Veldhuis, Sverre Tuil, Iiro Mendolin, Mats Hoorndijk, Kyano Doesburg, Ruben Bloem, Yenio Holder, Jahelille Haal.
Wissels: Wesley Kuiper, Thomas van Noort, Milan Hoogeveen, Arend Jan van de Wetering (k).

NEC Nijmegen; Martijn Overmars, Jillian Bernardina, Yassin Moslih, Julian Kras, Leshano Simons, Sam de Laat, Radmehr Danabakhsh, Teun Bosch, Conner van Kilsdonk, Orion Nettl, Joep Willems
Wissels: Koen Douglas, Soufian Sayeb, Muanda Quiavuazoa, Bashan Enoh, Gino Grootfaam, Joep Geneste

De eerste helft ging gelijk op en beide ploegen kregen kansen om tot scoren te komen maar men wist het net niet te vinden. Er waren leuke aanvallen te zien aan beide kanten en de thuisploeg kreeg wel de grootste kansen, o.a. Yenio Holder had mogen scoren. Dat gebeurde niet en zo bleef het bij 0-0.

De tweede helft was zes minuten oud als Sverre Tuil namens de thuisploeg een overtreding maakte volgens de scheidsrechter en kreeg NEC een strafschop. Een zware beslissing van de scheidsrechter maar daar had Conner van Kilsdonk geen boodschap aan en stuurde Jesse Tetteroo de verkeerde hoek in, 0-1.

De thuisploeg was het dan even kwijt en in de 65ste minuut was het Joep Willems die op prachtige wijze de 0-2 aantekende. De thuisploeg probeerde het wel om terug te komen in de wedstrijd maar tot echt grote kansen kwam men niet meer. In blessuretijd werd het nog 0-3 en daar was Koen Douglas verantwoordelijk voor. Dat was dan de eindstand.