Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Elayis Tavsan denkt aan stap hogerop.

Na twee jaar NEC denkt Elayis Tavsan aan een stap hogerop. De 21 jarige aanvaller denkt klaar te zijn voor een nieuwe fase in zijn carrière.

Tegenover VI zegt hij "Ik heb afgelopen seizoen goede dingen laten zien", Dit wordt mijn derde jaar bij NEC, ik heb me hier ontwikkeld. Ik heb het heel erg naar mijn zin, maar ik voel me wel klaar voor een nieuwe stap." Hij zegt verder "Nee, ik ben niet uitgeleerd bij NEC", voegt de vleugelaanvaller er meteen aan toe. "De prikkel zal wel wat hoger zijn bij een andere club, omdat dit inmiddels een vertrouwde omgeving voor me is. Als ik blijf, weet je ook niet wat er gebeurt. Ik heb natuurlijk nagedacht over wat voor competitie bij me past. Dat kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland."

Er speelt op dit moment niets concreets rondom hem al werd hij wel in verband gebracht met een transfer naar Turkije. Een club uit de Süper Lig zou geïnteresseerd zijn maar echt concreet is het nog niet. Tavsan zegt ook "Ik voel me op mijn gemak bij NEC, maar ik heb wel aangeven dat ik de stap wil maken als de kans zich voordoet. Dan moet het wel de juiste stap zijn. Als een mooie club zich meldt, dan zie ik dat zitten. Zo niet, dan blijf ik lekker hier."