Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Edgar Barreto is teleurgesteld in NEC

 

De 37 jarige Edgar Barreto is teleugesteld in NEC want hij heeft een aflopend contract bij de club maar wil zelf heel graag door. De club is daarin erg onduidelijk en dat steekt hem.

Edgar Barreto die in 2020 terugkeerde bij de club, waar hij ook al actief voor was tussen 2004 en 2007, heeft tegen de club gezegd dat hij graag bij NEC wil blijven voetballen en de club antwoordde daarop ‘we gaan kijken’. Tegen De Gelderlander zei Barreto dat hij dit niet snapt en hij vind dat ze hadden moeten zeggen dat ze door willen met hem. Hij vind dat hij meer respect verdiend o0mdat hij een belangrijke speler is voor de club en niet alleen op het veld maar ook buiten het veld.

Hij had daarom gehoopt dat NEC akkoord zou gaan met contractverlenging. "Wat ik aan de club heb gegeven, zie ik niet terug. Ik denk dat ik meer respect verdien. Als NEC niet met me door wil, dan stop ik met voetbal."

"Ik ben mijn carrière in Europa bij NEC begonnen en ik wil bij NEC afsluiten. Ik heb geen haast en ga niet eisen dat ik snel duidelijkheid wil, maar ik had een ander antwoord verwacht dan: we gaan kijken", zegt de middenvelder.