Fan van NEC Nijmegen
Nieuws

Adembenemende ontknoping: NEC redt in laatste minuut punt tegen Go Ahead Eagles

In een adembenemend laatste moment wist NEC een punt te redden tegen Go Ahead Eagles in een zinderende wedstrijd die tot de allerlaatste minuut iedereen op het puntje van zijn stoel hield.

In 87 minuten spelen kwamen de ploegen niet tot scoren. In minuut 88 scoorde Sylla Sow voor Go Ahead Eagles en zette vlak voor tijd de wedstrijd op zijn kop.

In de laatste minuten van de wedstrijd leek Go Ahead Eagles op weg naar de overwinning met een voorsprong van 1-0. Maar NEC bleef vechten en gaf niet op. In de allerlaatste minuut, slagde NEC erin om de gelijkmaker te scoren via Mathias Ross, waardoor ze een cruciaal punt wist te redden en de stand gelijk trokken.

Op 3 december om 14:30 uur speelt NEC een thuiswedstrijd tegen Ajax in het Goffertstadion.